Αρχιτεκτονική
Κατασκευές
Σχεδιασμός & Μελέτες
Έργα
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Αρχιτεκτονική
  • Κατασκευές
  • Σχεδιασμός & Μελέτες
  • Έργα

Portfolio Gallery

 

Salesiotis Group

Σεβόμενος την ιστορια και την αρχιτεκτονική της πόλης του Ναυπλίου και της Αργολίδας, κάνουμε μια προσπάθεια να σταθούμε αντάξιοι. Το γραφείο, στελεχωμένο με όλες την ειδικότητες μηχανικών μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε είδους μελέτες.

Argolida Photo Gallery

Ο Κολοσσός Του Μαρουσίου

Σιωπή αιώνες μετά από αιώνες σιωπής, αιώνες που στο πέρασμά τους η γη σκεπάστηκε μ' ένα καταπράσινο μαλακό χαλί μια μυστηριακή φυλή ξεπετιέται από το τίποτα και κατεβαίνει στη χώρα της Αργολίδας. Είναι μυστηριακή, γιατί οι άνθρωποι έχουν ξεχάσει το πρόσωπο των Θεών. Οι Θεοί ξαναγυρίζουν, με πλήρη εξάρτηση, ανθρωπόμορφοι, ξέρουν να καβαλικεύουν τ' άλογα, να πιάνουν την ασπίδα, το κοντάρι, να σκαλίζουν πολύτιμα στολίδια, να λιώσουν μέταλλα, να χαράξουν ζωντανές εικόνες από τον πόλεμο και τον έρωτα πάνω στις γυαλιστερές λάμες των σπαθιών τους. Οι Θεοί δρασκελίζουν τα ηλιόλουστα λιβάδια, γιγάντιοι, άφοβοι, με βλέμμα ανατριχιαστικά αγνό και ανοιχτό. Ένας κόσμος φωτός γεννιέται. Ο άνθρωπος αντικρίζει τον άνθρωπο με καινούργια μάτια. Νοιώθει δέος, μαγεμένος απ' την ίδια την αστραφτερή του εικόνα που βλέπει παντού. Κι έτσι συνεχίζει, καταπίνοντας τους αιώνες σα σταγόνες νερό, σαν ποίημα...

Χένρυ Μίλλερ

  • Το γραφείο μελετών-κατασκευών ιδρύθηκε το 1979 από τον Τάσο Ι. Σαλεσιώτη, Αρχιτέκτονα μηχ/κό ΕΜΠ και Πολιτικό μηχ/κό Τ.Ε.

    Ο Τάσος Ι. Σαλεσιώτης γεννήθηκε το 1951 στα Λευκάκια Ναυπλίου του Νομού Αργολίδος και είναι γνωστός για την ποικίλη επιστημονική και πολιτική δράση του στην περιοχή.

    Υπήρξε Νομάρχης Αργολίδας, ωστόσο κατά καιρούς έχει διατελέσει μέλος Επιτροπής Αρχιτεκτονικού Ελέγχου Πολεοδομίας Ναυπλίου, Αρχιτεκτονικής Επιτροπής Δήμου Ναυπλίου, ΔΣ Συλλόγου Μηχανικών Αργολίδας, τριμελούς Γραμματείας ΤΕΕ Αργολίδας, Υποψήφιος Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Διπλωματούχων Ανωτάτων Σχολών (Σ.Α.Δ.Α.Σ), Τεχνικός & ειδικός σύμβουλος Νομάρχη Αργολίδος. Νομαρχιακός Σύμβουλος Αργολίδας ως εκπρόσωπος του ΤΕΕ, Νομαρχιακός Σύμβουλος Επαρχίας Ναυπλίας, Περιφερειακός Σύμβουλος, Πρόεδρος Νομαρχιακής Επιτροπής Τουρισμού, μέλος επιτροπών Δήμου Ναυπλίου, Πρόεδρος Λιμενικού Ταμείου Ναυπλίου, Ιδρυτικό μέλος Πολιτιστικού Συλλόγου Λευκακίων, μέλος Δ.Σ. Πολεμικού Μουσείου Ναυπλίου, Πρόεδρος Γυμναστικής Ένωσης Αργολίδας (Γ.Ε.Α.), επίτιμο μέλος Ελληνικού Ινστιτούτου Εφαρμοσμένης Παιδαγωγικής & Εκπαίδευσης (ΕΛΛ.Ι.Ε.Π.ΕΚ.).

    Η επιστημονική του κατάρτιση σε συνδυασμό με την τεράστια εμπειρία του στον τομέα της κατασκευής αποτελούν την εγγύηση για την ποιότητα και την αισθητική αρτιότητα των έργων μας.

Γραφείο Ναυπλίου

+ 30-27520-22560

Σιδηράς Μεραρχίας 27
21100. Ναύπλιο
Ελλάδα

Πάνω απο 40 έτη
Εκατοντάδες πελάτες
Χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα

Για την ορθή λειτουργία του salesiotis.gr, και στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού νόμου, απαιτείται η συγκατάθεση σας στην χρήση Cookies. Σεβόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα: δεν τα διαθέτουμε σε τρίτους, δεν τα καταχωρούμε, και δεν τα αποθηκεύουμε.